Tagsági rendszer

Érzed, hogy valami nem jó az életedben, változtatnál de nem tudod merre indulj el. Ha nem foglalkoztál még önismerettel, nem tudod mit jelent az, hogy értékrend, önértékelés, önszeretet, miért kell ezekkel foglalkozni, miért fontos, hogy tudd ki is vagy valójában akkor a legjobb helyen vagy.

Kéthetente találkozunk élőben az online térben és minden kérdést megválaszolunk.

Ezt tartalmazza a tagság:

Olyan emberekkel vedd körül magad, akik hozzáadnak az életedhez, akik támogatnak, segítenek jót akarnak neked. Akikkel jó hangulatban lehet együtt ötletelni, gondolkozni, szemléletet váltani.

Ha szeretnél egy ilyen közösség tagja lenni, elindultál már az önfejlesztés útján, tudod, hogy a csoportenergia óriási hozzájárulás a fejlődésedhez, akkor tökéletes helyen vagy.

Ezt tartalmazza a tagság:

Ahhoz, hogy szárnyalni tudj, el kell engedni minden olyan embert, érzést, gondolatot hitrendszert ami ebben megakadályoz. Csakis ezek nélkül fogjuk megtalálni ki is vagy valójában, milyen álmaid vágyaid vannak.

Itt a döntés már kevés lesz. Ha elkötelezted magad, igent mondtál önmagadra, és végre el kezdenéd élni azt az életet amire mindig is vágytál akkor ezt a Rose Gold csomagot neked találtam ki.

Ezt tartalmazza a tagság:

Adj magadnak 6 hónapot és garantálom, hogy teljesen megváltozik az életed.

Teljes testi-lelki átalakulás vár rád.

Kialakítunk egy új napirendet. Szakértők bevonásával teljeskörű életmódtanácsokkal látlak el, ezzel sokat tudok hozzáadni az életedhez ezen a területen is.

Csoportban, 1:1-ben is dolgozunk, teret adunk az álmaidnak, betesszük a térbe és megvalósítjuk. Ehhez minden technikai segítséget is megadok.

Életed egyik legmeghatározóbb időszaka lesz. A 6 hónapos utazást egy csodás fotózással fogjuk zárni.

Nagyon büszke vagyok rád, alig várom hogy elkezdjük a közös munkát.

Ezt tartalmazza a tagság:

Előfizetések

A Silver, Rose Gold tagságokban szereplő videókhoz, könyvklubhoz stb. 2024.09.01-től lesz teljes hozzáférésed.
Ingyenes
0 Ft
SILVER
14.900 Ft
havonta
ROSE GOLD
350.000 Ft
3 hónapra
GOLD
890.000 Ft
6 hónapra

Eszköztár

Önismereti kártya
dōTERRA olajok
Gyógyító Szív Meditáció
Online önismereti tanfolyam
Heti/kétheti online találkozók
Csoportos élő találkozók

Az általam nyújtott szolgáltatás nem minősül egészségügyi ellátásnak, nem helyettesít és nem vált ki semmilyen orvosi és pszichológiai kezelést. Amennyiben úgy gondolod, ilyen jellegű problémád van, kérlek fordulj szakemberhez.