Rólam

„Fényt és szeretetet viszek az égiek segítségével oda, ahol sötét van és fázik a lélek.”

Teuer Zsuzsanna

Teuer Zsuzsanna Életvezetési Konzulens

Teuer Zsuzsanna vagyok, egyedülálló anyaként nevelem Fanni lányomat. 

Érző emberként, őszinte tiszta szívvel élem a mindennapjaimat. 

Mindig is jelen volt az életemben a segítségnyújtás már egész kicsi korom óta. A gyerekek nagyon különleges helyet foglalnak el a szívemben, erős kapcsolódásom van velük. 

Tizenéves korom óta segítettem a szomszéd családoknak, sokat babáztam, ezért teljesen egyértelmű volt, hogy szerencsét próbálok Angliában, mint Au-Pair, később egyéni vállalkozó Nanny lettem. Egyszerűen csak Mary Poppinsnak hívtak. 🙂 6 évet éltem ott, ami óriási hatással volt az életemre. Így volt lehetőségem Madagaszkáron is bébiszitterkedni. 

Gyors- és Gépíró, Jegyzőkönyvvezető Igazgatási Ügyintéző az első végzettségem, nagyon szerettem volna parlamenti gyorsíró lenni de az élet máshogy akarta. 

Minden vágyam volt irodában asszisztensként dolgozni, sok  éven keresztül tréning koordinátorként és irodavezetőként dolgoztam. 

Elengedhetetlen volt az emberekkel való kapcsolódás, amit nagyon élveztem, szeretettel, alázattal végeztem a munkámat. 

Minden munkahelyemen 150%-ot nyújtottam, úgy dolgoztam, mintha az én vállalkozásom lenne. 2018-ban úgy döntöttem, hogy nem tolom tovább más szekerét, ezt a sok sok energiát a saját vállalkozásomba teszem.

E-Fit személyi edző lettem és megnyitottam a FitForce Stúdiót. Itt kiélhettem minden kreativitásomat, versenyeket szerveztem a vendégeknek, nagyon jó hangulatban zajlottak az edzések, fantasztikus eredményeket értünk el.

Aztán álmodtam egy nagyot és megvalósítottam a másik szerelem projektemet, egy kávézót. Egy igazi kis ékszerdobozt. Az egész kávézót átjárta az a tiszta, szeretetteljes energia, ami én vagyok. 

Átköltöztettem a FitForce Stúdiót is és megvalósult az álmom, hogy egymás mellett legyen az edzőtermem és a kávézóm, ami az Angels’ Cup nevet kapta. 

Megéltem, átvészeltem sok mindent, de családi okok miatt úgy döntöttem bezárom a kávézót. 

Az edzések alatt azt vettem észre, hogy egyre többet szeretnének beszélgetni a vendégek, sokszor nem is a fizikai edzés miatt jöttek, hanem lelki támaszra volt szükségük.  

Tisztán emlékszem arra a napra, amikor az egyik vendégem nagyon elégedetlen volt magával, csúnyán minősítette magát és én ott akkor eldöntöttem, hogy meg kell fordítani a sorrendet. Először az emberek lelkét kell „meggyógyítani” mert egészen addig semmi változást nem fog látni a tükörben.

Bezártam a FitForce Stúdiót is, elvégeztem a Life Coach képzést, de ami igazán a szívem csücske, ami én vagyok az a Gyógyító Szív Meditáció. Itt is elvégeztem a Konzulens képzést és azóta minden megváltozott. Hazaérkeztem. 

Küldetésem, hogy segítsek mindenkinek megtalálni a választ arra a kérdésre: Ki vagyok én?

Ki vagyok én mielőtt bárki valakije lettem? Ki vagyok én a megfelelési kényszer nélkül, a nem vagyok szerethető nélkül, a nem vagyok elég jó nélkül. 

Évekig éltem én is megfelelési kényszerben, teljesen kivéreztettem magam, próbáltam mindenhol helyt állni, hogy „elég jó legyek” hogy elismerjenek. Akkor csak éreztem, de most már tudom, hogy mindig lesz valaki akinek nem leszek elég jó. Ezért kell ezt befejezni.

Az önismereti kártyám is ezért kapta ezt a címet: Ki vagyok én? Megtalálni önmagam, visszatalálni önmagamhoz. 

Hiszem, hogy minden ott van bennünk, ami ahhoz kell, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet élhessünk, csak elfelejtettük.

Ebben az emlékezésben segítek  kisgyermekeknek, kamaszoknak, anyukáknak, apukáknak, olyan egyedülálló nőknek férfiaknak, akik nem tudják hogyan vehetnék vissza az irányítást az életük felelett. 

Fényt és szeretetet viszek az égiek segítségével oda, ahol sötét van és fázik a lélek. 

Hálásan köszönöm a bizalmat.

Eszköztár

Önismereti kártya
dōTERRA olajok
Gyógyító Szív Meditáció
Online önismereti tanfolyam
Heti/kétheti online találkozók
Csoportos élő találkozók

Csatlakozz Tagsági rendszeremhez!

Az általam nyújtott szolgáltatás nem minősül egészségügyi ellátásnak, nem helyettesít és nem vált ki semmilyen orvosi és pszichológiai kezelést. Amennyiben úgy gondolod, ilyen jellegű problémád van, kérlek fordulj szakemberhez.